A murit Christian Atsu, fostul star din Premier League, la 31 de ani. Fotbalistul a fost găsit la 12 zile după cutremurul din Turcia

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 nov 2023, 00:05

Fotbalistul a fost găsit la 12 zile după cutremurul din Turcia

Sursa: Facebook Christian Atsu

Christian Atsu, fostul star din Premier League, a dispărut după cutremurul devastator din Turcia și Siria, în urmă cu 12 zile, iar moartea sa a fost confirmată sâmbătă dimineață.

Christian Atsu a murit la vârsta de 31 de ani, au confirmat atât agentul, cât și managerul său.

Christian Atsu a fost găsit mort, la 12 zile după cutremurul devastator din Turcia

Fostul fotbalist din Premier League, care a jucat atât pentru Newcastle United, cât și pentru Chelsea, a dispărut în urma cutremurului devastator din Turcia și Siria de luni, 6 februarie 2023.

Trupul său a fost descoperit azi dimineață.

Citește și: Un nou miracol în Turcia! Trei tineri au fost salvați de sub dărâmături după 11 zile. Primele cuvinte spuse de un supraviețuitor

Christian Atsu a fost dat dispărut la câteva ore după cutremur. El a marcat golul victoriei în ultimul minut pentru actualul club Hatayspor în meciul de pe teren propriu împotriva rivalilor de la Kasimpasa, din Super League Turcia, duminică, 5 februarie- cu doar câteva ore înainte de producerea evenimentului devastator.

Atsu s-a alăturat echipei în septembrie anul trecut și se afla în orașul Antakya când a avut loc cutremurul de la începutul acestei luni. În cariera sa a mai reprezentat cluburi precum Porto, Everton, Bournemouth și Malaga, dar a jucat și pentru Ghana la nivel internațional.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Am o greutate pe inimă că trebuie să anunț că, din păcate, corpul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață.

Cele mai profunde condoleanțe merg la familia sa și la cei dragi. Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor pentru rugăciunile și sprijinul lor.

Citește și: Un nou cutremur a fost înregistrat în Turcia. Seismul s-a simțit în alte trei țări

Vă rog ca, în timp ce facem aranjamentele necesare, toată lumea să respecte intimitatea familiei, în aceste momente foarte dificile”, a declarat agentul lui Christian Atsu, Nana Sechere.

Se anunțase inițial că fotbalistul a fost scot teafăr de sub dărâmături

Hatayspor anunțase inițial că fotbalistul Christian Atsu a fost găsit în viață și scos dintre dărâmături marți, 7 februarie. Agentul lui Atsu, Nana Sechere, a declarat pentru Mirror Football că sportivul a plonjat de la etajul nouă al unei clădiri cu 11 etaje în urma cutremurului.

Nana Sechere a fost anunțat că Atsu se află în spital și că este stabil, dar nu a mai primit vești de la el.

Miercuri, 9 februarie, Hatayspor a anunțat că acesta era în continuare dispărut.