„A murit cu patru zile înainte de ziua mea. Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic”. Mara Bănică, mărturii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale tatălui ei

Autor: Lavinia Medrea

„A murit cu patru zile înainte de ziua mea. Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic”. 

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Mara Bănică, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, a fost invitată în emisiunea „În oglindă”, unde a vorbit despre cele mai dureroase lucruri din viața ei.

Invitată în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Mara Bănică, una dintre cele mai de succes jurnaliste din România, a făcut dezvăluiri despre ultimele zile de viață ale tatălui ei. 

Mara Bănică, mărturii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale tatălui ei

Tatăl Marei Bănică a decedat în urmă cu aproape două luni din cauza unei pneumonii depistate mult prea târziu, despre care s-a crezut că ar fi o răceală.

Bărbatul s-a tratat în tot acest timp împotriva unei banale răceli, iar starea lui s-a alterat dintr-o dată din cauza infecției la plămâni. A fost prea târziu să fie salvat, căci boala și-a spus cuvântul. 

Citește și: Cine este soțul Marei Bănică și de ce nu își dorește să se afișeze în public alături de ea: „Eu nu sunt soțul Marei Bănică”

„Tata a murit acum nici două luni, pe 17 (n.r.: ianuarie) sunt două luni, a murit cu patru zile înainte de ziua mea. Tata a făcut o pneumonie, n-am știut, am crezut că a răcit, se trata de răceală, era răcit și atât, până într-o dimineață în care n-a mai putut să scoată câinele, n-a mai putut să se îmbrace, am chemat salvarea și era o pneumonie, a ajuns la spital, l-au intubat și într-o săptămână s-a dus.

Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic, pentru că se deteriorase mult. Am vrut să rămân cu o imagine a lui frumoasă. Tata e u om frumos și fizic, și sufletește nu mai zic”, a mărturisit Mara Bănică

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Marei Bănică, veșnic un exemplu de urmat

Părinții Marei Bănică au avut o relație de iubire deosebită, cunoscută chiar și de prietenii jurnalistei. Chiar și după moartea soțului ei, mama Marei a fost demnă și nu a lăsat oamenii să-i vadă durerea, fiind puternică pentru toată lumea. 

Citește și: Mara Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai grea cumpănă a vieții sale! „Am intrat într-o comă profundă vreo trei zile” Cine a salvat-o din ghearele morții, după accidentul grav de mașină suferit cu ani în urmă!

„Toți prietenii mă întrebau, știind povestea de dragoste dintre ai mei: cum e maică-ta? Și maică-mea este dreaptă, demnă, o dată sau de două ori am văzut-o plângând și atât, de când s-a dus tata. Am întrebat-o dacă mai plânge și mi-a spus că da, plânge, dar cum ți-am zis, să nu te vadă nimeni, să nu plângi în public să te vadă oamenii... nu ca să nu-ți vadă slăbiciunile, dar lucrurile astea sunt chestii intime, mama așa spune. 

Plânsul e o chestiune atât de intimă încât trebuie s-o duci tu cu tine”, a mai povestit Mara Bănică.