A murit Dan Țandea, cel mai mare fermier din Cluj! Acesta s-a stins din viață la doar 51 de ani

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 aug 2022, 03:05

Dan Țandea

Sursa: Facebook Grain Bags Romania

Dan Țandea, cel mai mare fermier al Clujului, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la doar 51 de ani. Fermierul a fost găsit într-o fosă septică, la ferma sa din Apahida.

Dan Țandea, cel mai mare fermier din Cluj, s-a stins din viață la doar 51 de ani în mod foarte suspect. Acesta a fost găsit într-o fosă septică, la ferma lui din Apahida.

„Era o instalație iprovizată. El a intrat acolo să monteze nu știu ce țeavă și nu a mai putut ieși. Acolo a fost găsit mort în cursul dimineții. Cel mai probabil a intrat acolo și nu a mai putut să iasă.

Noaptea a fost frig și a înghețat acolo”, au spus cei care-l cunoșteau de Dan Țandea.

Dan Țandea, marele fermier din Cluj, a readus brânza de Năsal pe piața românească

Dan Ţandea deținea celebra marcă „brânza de Năsal” și a condus timp de mai mulți ani una dintre cele mai importante cooperative din România, Cooperativa Someș-Arieș din județul Cluj.

Citeste si: S-a aflat cât timp a petrecut, de fapt, Petrică Mîțu Stoian în camera cu oxigen. Au apărut mesajele găsite în telefonul artistului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Drum lin spre cer îi doresc prietenului meu Dan Țandea din Cluj, fermier în Cooperativa Someș Arieș. Dumnezeu să-l ierte”, a transmis Ilie Chifan, un apropiat al fermierului, la aflarea despre moartea lui Dan Țandea.

Dan Cristian Țandea, în vârstă de 51 de ani era cunoscut pentru că era fermierul care a salvat brânza de Năsal.

În cadrul unui interviu de acum doi ani, fermierul Dan Țandea a povestit cum a reușit să readucă pe piață brânza de Năsal.

Citeste si: Boala care l-a omorât pe Petrică Mîțu Stoian! Artistul avea tuse cu sânge și era supradozat cu anticoagulante

„Noi, ca și cooperativă, suntem acționari în Fabrica de Brânzeturi Transilvania, societate al cărei administrator sunt eu.

Acolo procesăm laptele și producem «Brânza de Năsal», pe care o realizăm ca marcă proprie pentru Napolact. Mai avem și marca noastră «Produs de Țaga», unde facem mai multe tipuri de brânzeturi: brânză fermentată cu pasta moale și pasta semi-tare”, a delcarat Dan Cristian Țandea, la momentul acordării interviului, acum doi ani.