A murit de cancer si a lasat un ultim mesaj pe Facebook. E CUTREMURATOR ce a scris in el, mii de oameni au ramas fara cuvinte

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 13:55

Femeia din imaginea alaturata a avut parte de un final tragic, insa a reusit prin optimismul ei sa indulceasca suferinta celor dragi.

Seema Jaya Sharma s-a stins din viata la varsta de doar 37 de ani dupa ce a dus o lupta indelungata si dura cu cancerul. Inainte de a muri, ea a pregatit un mesaj emotionant, care a fost postat pe profilul de Facebook de catre fiul ei.

"Fiul meu va va tine la curent cu detaliile despre inmormantare. Sa veniti imbracati in culori vii si sa nu plangeti, pentru ca vreau sa ma sarbatoriti, nu sa ma jeliti! Eu nu plec, eu raman aici, voi fi printre voi, imi veti simti cu siguranta prezenta", a spus ea.



Mesajul s-a viralizat si a strans mii de like-uri si comentarii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.