A murit de ziua fiicei sale, din cauza unui stimulator cardiac pentru care ar fi plătit 3.000 de euro medicului Tesloianu

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mar 2023, 11:39

Nici copilul de doi ani nu a apucat să își cunoască prea bine tatăl, iar o întreagă familie a rămas îndurerată

Sursa: Observatornews.ro, botosaneanul.ro

Un bărbat de doar 37 de ani a murit chiar de ziua fiicei sale și cu două luni înainte de nașterea celui de-al treilea copil, din cauza unui stimulator cardiac montat de medicul Tesloianu și pentru care ar fi scos din buzunar mită de 3.000 de euro.

Un bărbat și-a lăsat copiii orfani, după ce un stimulator cardiac, pe care l-ar fi primit după o mită de 3.000 de euro, i-a adus sfârșitul. Numărul victimelor medicului Tesloianu crește, iar alți pacienți, care au trecut pragul cabinetului său, se roagă să rămână în viață.

Un bărbat a murit din cauza unui stimulator cardiac pentru care ar fi plătit de mii de euro

Pentru a trăi, oamenii sunt în stare să facă orice, iar pe acest principiu pare că s-a bazat, mult și bine, și medicul Tesloianu. 20 de persoane au dat declarații ore la rând unei echipe de anchetatori din București, venită special la Iași pentru acest incident.

Anul trecut, un bărbat de nici 40 de ani și-a pierdut viața, după ce i-a fost montat un stimulator cardiac preluat de la o persoană decedată.

Soția plânge moartea acestuia și speră să se facă dreptate.

Și ea se numără printre zecile de persoane care eu dat declarații ieri, 9 martie. Bărbatul s-a stins chiar în ziua în care fata lor împlinea șapte ani și cu două luni înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Nici copilul de doi ani nu a apucat să își cunoască prea bine tatăl, iar o întreagă familie a rămas îndurerată din cauza medicului Telsoianu, fiind doar una dintre multele aflate în aceeași situație.

Citește și: Ce spune unul dintre pacienții căruia i-a fost montat un stimulator cardiac de la un cadavru: „Am făcut pericardită. Aproape moartă”. Doi pacienți și-au pierdut viața

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„El simţea că ultimul nu a fost ce trebuia, parcă din ce în ce mai rău se simţea. Dumnezeu îi mare şi poate se face dreptate. Au rămas copiii fără tată. Şi îmi e tare greu.

3.000 de euro. I-au spus că ceasul ăla trebuie să-l aducă din Cehia, dar eu nu cred. I-a pus prima dată unul, apoi, după două zile, i l-a schimbat. De patru ori, să-l taie în acelaşi loc.

Bătaie de joc!”, a povestit Iuliana, soția acestuia, conform observatornews.ro.

Un alt bărbat nu știe cât mai are de trăit

Pacienții medicului Tesloianu se împart în două categorii: cei care au murit și cei care nu știu cât mai au de stat pe acest pământ. Un bărbat mai în vârstă știe că stimulatorul cardiac pe care îl are îi poate face mai mult rău decât bine și tot ce poate face este să aștepte să vadă ce se întâmplă.

„Cine ştie de câţi ani l-am purtat, au şi ele o garanţie. Poate mâine, poimâine se încheie misiunea şi poate mi-o închei şi eu. Şi, când mi-a spus că îmi pune la inimă, am stat pe gânduri.

Citește și: Încă o pacientă a doctorului Tesloianu a murit azi-noapte la spital. Medicul îi montase anul trecut un stimulator cardiac

Am stat o noapte în spital după operaţie, apoi, a doua zi, m-au externat. Când am plecat, le-am spus «doamnă, dar tot am palpitaţii »”, a povestit acesta.

 

Taguri: