„A murit din dragoste” pe mormântul soției sale, când a mers să depună flori. Un bărbat de 84 de ani din Italia nu a putut suporta moartea soției sale

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 mar 2023, 11:17

Inima lui s-a oprit în cimitir, unde venise pentru a-i aduce acesteia o floare

Sursa: pexels

Un bărbat de 84 de ani din Italia nu a putut suporta moartea soției și și-a pierdut viața, atunci când a mers să depună flori pe mormântul ei. Oamenii sunt impresionați de modul în care acesta a decedat și sunt convinși că nu este o simplă coincidență.

Un bărbat de 84 de ani din Italia, care își pierduse soția, a murit chiar pe mormântul ei. Acesta se deplasa greu de unul singur, dar a vrut să meargă să depună flori pe mormântul celei cu care a trăit alături zeci de ani.

Un bărbat din Italia a murit pe mormântul soției sale

Juan Canizales Díaz nu s-a putut obișnui cu pierderea soției sale și a murit și el, chiar pe mormântul acesteia.

Inima lui s-a oprit în cimitir, unde venise pentru a-i aduce acesteia o floare. Vecinii sunt șocați de modalitatea în care bătrânul și-a pierdut viața și spun că „a murit din dragoste”.

Cimitirul cu pricina, cimitirul General 1, se află în Guatemala, în municipalitatea Palín. Conform unuia dintre copiii acestuia, bătrânul ieșise din casă pentru a merge la cimitir, cu toate că afecțiunile pe care le avea din cauza vârstei înaintate nu îi permiteau să se miște cu prea mare ușurință.

„Poate că a simțit că i se apropia momentul plecării și a decis să rămână alături de defunctă”, a povestit fiul acestuia, conform laopiniaustral.com. Rapoartele, însă, susțin că acesta și-a pierdut viața, după ce a suferit un stop-cardiac.

Citește și: Care este motivul pentru care Doru Gușman merge aproape zilnic la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. O femeie l-a văzut de mai multe ori și a povestit tot: „Se uită de jur împrejur”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un bărbat din China și-a înscenat moartea, pentru a vedea cui îi pare rău

Un bărbat din China, în vârstă de 84 de ani, și-a înscenat propria moarte, pentru a afla cine s-ar întrista, dacă nu va mai fi pe această lume. În timp ce unii s-au amuzat pe seama celor întâmplate, autorităților nu li s-a părut la fel de amuzant.

La finalul lunii februarie, acesta a scos din buzunar proximativ 3.000 de euro pentru o paradă funerară prin satul în care locuia, în privincia Anhui. Conform South China Morning Post, relatează emol.com, videoclipul cu momentul pus la cale a devenit viral în mediul online.

În dimineața în care presupusa înmormântare a avut loc, peste o sută de persoane au venit la casa lui Zhang și au început o procesiune care a durat trei ore.

În timpul acesteia, un sicriu roșu a fost dus de la un capăt la altul al satului, într-un camion, în timp ce saluta pietonii.

Citește și: Cum a reușit o găină să ucidă un bărbat, după ce l-a atacat în propria curte: „Circumstanțele morții au fost neobișnuite”

În urmă cu doi ani, soția acestuia s-a stins din viață, iar copiii lor s-au mutat în altă parte.

În urmă cu ceva timp, bătrânul s-a gândit să își cumpere un sicriu, neștiind când avea să moară, acela fiind și momentul în care ideea i-a venit.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.