A MURIT Ilie Vonica, unul dintre cei mai bogati romani!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 19:00

A murit strivit de uriasul imperiu financiar pe care-l conducea. Este povestea de viata cutremuratoare a unuia dintre cei mai bogati romani, Ilie Vonica.

Barbatul a fost gasit mort astazi in curtea vilei sale. N-a putut suporta, se pare, faptul ca sotia sa a fost arestata preventiv in dosarul retetelor pentru cancer decontate ilegal. Iata inca o dovada ca, uneori, banii nu aduc fericirea. Putin dupa orele amiezii, o ambulanta intra in tromba intr-una dintre cele mai mari clinici private din Sibiu! Medicii il aduceau de urgenta pe milionarul Ilie Vonica, chiar patronul spitalului.



Era in stare grava. Ar fi cazut de la etajul vilei sale. In momentul tragediei, milionarul ar fi fost acasa doar cu menajera, in locuinta sa din Sibiu! S-ar fi incuiat intr-una din camerele de la etaj, fara sa fie vazut. Martorii spun ca l-au zarit, abatut, prin curte, insa nu s-au gandit niciun moment ce avea sa urmeze. Minute bune s-au chinuit medicii sa-l readuca la viata.

Ilie Vonica s-a stins! A murit chiar in spitalul pe care il construise. Prima ipoteza a anchetatorilor este sinuciderea. Concidenta sau nu, medicul si-a gasit sfarsitul la o zi ce instanta a respins cererea de eliberare a sotiei sale, arestata preventiv in dosarul retetelor oncologice decontate ilegal. De mai bine de doua saptamani, sotia multimilionarului era dupa gratii.

##VIDEO113645##

Milionarul ar fi lasat un bilet de adio, spun surse apropiate anchetei.

Milionarul ar fi explicat de ce a recurs la acest gest. Ar fi scris mai bine de cinci pagini! Ilie Vonica a fost unul dintre cei mai bogati romani. Medic de profesie, si-a inceput afacerile in urma cu 17 ani, cand a deschis un cabinet de obstretica si ginecologie, la Sibiu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anul trecut, ocupa locul 35 in clasamentul „Forbes 500 Miliardari”.

Averea cuplului este estimata la 95 de milioane de euro. In top „300 Capital”, medicul era trecut pe locul 26 cu o avere de 160 de milioane de euro. Vonica si-a construit un adevarat imperiu in industria privata de sanatate. Devenise unul dintre cei mai mari jucatori din domeniu.

Avea un lant de farmacii, unul de clinici medicale, doua centre de fertilizare in vitro, precum si un spital privat.
In 2013, cifra de afaceri a firmelor sale a fost de 330 de milioane de euro. Afacerile si le-a extins si dincolo de domeniul medical. A investit intr-o reprezentanta de masini franceze si japoneze. S-a ocupat si de tranzactii importante pe piata imobiliara. Anul trecut, a amenajat un teren de golf langa Cisnadie, cel mai mare din Romania.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.