A MURIT IN CHINURI GROAZNICE! Batuta, injunghiata si ARSA DE VIE de catre fostul iubit, o tanara a sfarsit pe patul de spital VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:36

Tanara, in varsta de 16 ani, se intorcea de la scoala.

Era eleva in clasa a X-a. Fata a coborat din autobuzul in care se afla, dar in statie era fostul ei iubit, in varsta de 24 de ani. Abia s-au despartit, iar tanarul nu a acceptat acest lucru. Individul, orbit de gelozie, a atacat-o chiar acolo, in strada, sub ochii celorlalti calatori. Ba mai mult, i-a dat foc si a fugit.

Cand au auzit tipetele fetei, martorii i-au sarit in ajutor si au sunat la 112.
Cu toate ca tanara a fost imediat transporatat la spital, starea ei era extrem de grava si nu a mai rezistat. Avea arsuri pe 80% din suprafata corpului si si-a dat ultima suflare in mainile medicilor.

Calaul fetei a fost prins la mai putin de o ora de politisti. La audieri, el si-a recunoscut crima. Tanarul va fi acuzat de omor deosebit de grav si risca sa ramana toata viata dupa gratii.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.