A murit în drum spre spital. O tânără de doar 24 de ani a murit după ce motocicleta pe care se afla alături de iubitul ei a intrat frontal într-o mașină

Autor: Diana Ghita

Fata de 24 de ani a murit în urma unui accident de motocicleta

Sursa: Unsplash; Pexels

O tragedie a avut loc pe Drumul Județean 171, pe raza comunei Căianu Mic, din Bistrița-Năsăud. Acolo o tânără de 24 de ani, pasageră pe o motocicletă, a murit în urma unei coliziuni cu un autoturism.

În ciuda intervenției rapide a celorlalți șoferi care au alertat autoritățile, starea fetei, originară din Dej, județul Cluj, s-a agravat rapid. La sosirea echipajelor de urgență, tânăra era deja în stop cardio-respirator.

Cum s-a produs accidentul în care a murit o tânără de 24 de ani

Accidentul, produs sâmbătă seara în Bistrița-Năsăud, a fost fatal pentru pasagera motocicletei, deși inițial aceasta a răspuns la manevrele de resuscitare.

Echipajul medical a intubat-o și a transportat-o de urgență la spital, dar pe drum, a intrat din nou în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvată. Impactul a fost atât de grav încât tânăra a cedat înainte de a ajunge la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

Organismul victimei găsite inconștientă, in stop cardiorespirator (sex feminin) a răspuns manevrelor aplicate de către echipajele medicale”,

a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Citește și: O femeie si fiul ei au fost muscati de o vulpe! Incidentul s-a petrecut in judetul Bistrita Nasaud!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Motociclistul, un tânăr de 25 de ani, a suferit o fractură deschisă la un braț și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, șoferul autoturismului implicat în accident nu consumase alcool. Etilotestul a indicat un rezultat negativ. Din cauza stării grave a motociclistului, acesta nu a putut fi testat pentru alcool la fața locului.

Ce au transmis polițiștii, după accidentul din Bistrița-Năsăud

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, motocicleta era condusă de un tânăr de 25 de ani din Ilișua, iar autoturismul implicat în accident era condus de un tânăr de 23 de ani, originar din Căianu Mic.

„La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Compartimentului Rutier Beclean au intervenit la un accident rutier, produs pe Drumul Județean 171, în Caianu Mic.  Din primele date, un tânăr de 23 de ani din Căianu Mic, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Uriu-Spermezeu, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un

tânăr de 25 de ani din Ilișua”,  au mai transmis autoritățile.

Citește și: Cine este tânărul de 25 de ani care și-a pierdut viața în urma accidentului de motocicletă din localitatea Gherla. Urma să se căsătorească la anul

Ancheta, desfășurată de polițiștii din Beclean, continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs această tragedie și cine se face vinovat de producerea accidentului.