A murit iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! S-a stins din viață subit la doar 42 de ani, în timp ce o însoțea la Miami Open

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 mar 2024, 14:35

Iubitul Arynei Sabalenka a murit fulgerător

Sursa: Instagram Aryna Sabalenka

Konstantin Koltsov, iubitul tenismenei Aryna Sabalenka a fost găsit decedat în camera de hotel de la Miami, unde o însoțea pe sportivă la turneul Miami Open, a anunțat marți clubul rus Salavat Yulaev într-un comunicat, potrivit Reuters.

Konstantin Koltsov a fost un renumit jucător de hochei și, ulterior, a ajuns antrenor. Acesta a murit la doar 42 de ani, din cauza unui cheag de sânge care i-a cauzat embolie cerebrală. Acesta a ajuns pe un vas de sânge din creier, după ce s-a format într-o altă parte a corpului și s-a desprins, informează presa externă.

Konstantin Koltsov a murit în timp ce o însoțea pe Aryna Sabalenka la Miami Open

Hocheistul a fost găsit fără suflare în camera Decesul hocheistului a fost confirmat de către clubul sportiv în cadrul căruia activa: „Cu mare regret vă informăm că antrenorul nostru, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. El a fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin și-a scris pentru totdeauna numele în istoria clubului nostru”.

Acest eveniment tragic a lovit-o dur pe Aryna Sabalenka, care, joi sau vineri ar fi trebuit să meargă mai departe la WTA Miami, în turul al doilea, după ce

se stabilește câștigătoarea din meciul Simona Halep- Paula Badosa. Deși acest turneu este unul foarte important în cariera ei, tenismena din Belarus și-a anulat absolut toate antrenamentele.

Citește și: Aryna Sabalenka, apariție plină de aroganță înainte de a concura cu Simona Halep la Miami! Tenismena s-a pozat într-un avion de lux cu un celebru sportiv

În aceste momente, partenera lui, Aryna Sabalenka, în vârstă de 25 de ani, este devastată de moartea acestuia, cu care era într-o relație încă din 2021.

Cei doi păreau să aibă o frumoasă poveste de dragoste, întrucât făceau niște deosebite declarații publice unul la adresa celuilalt.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Este bine că am pe cineva care să-mi înțeleagă nebunia. Nu te vei plictisi niciodată de mine ”, a fost unul dintre mesajele trimise de către Aryna pe rețelele sociale pentru Konstantin Koltsov.

Konstantin Koltsov a iubit-o foarte mult pe Aryna Sabalenka

La rândul lui, Konstantin Koltsov, se declara la fel de îndrăgostit de tenismenă. De asemenea, acesta a avea niște cuvinte foarte frumoase la adresa ei.

În cadrul unui interviu, partenerul ei a enumerat multiplele calități pe care le-a descoperit la ea în cei 3 ani de relație.

Soarta m-a adus lângă cea mai frumoasă, blândă, grijulie și înțeleaptă fată. Sentimentul pe care îl am când Aryna e în preajma mea nu poate fi exprimat în cuvinte. Sunt norocos! Cei mai mulți judecă oamenii cunoscuți prin filtrul mass-media. Și, dacă te uiți la Aryna doar din acest unghi, atunci ai impresia că este o persoană foarte agresivă și puternică, cu multe emoții.

Citește și: Noul clasament WTA a fost dat publicității. Ce loc ocupă Simona Halep după ce a fost eliminată în semifinale la Wimbledon

Dar ea este o ființă blândă, cu o bunătate incredibilă. Ați văzut vreodată un interviu cu Aryna fără zâmbetul ei frumos și privirea ei fericită? Nu! Este o persoană incredibil de blândă, vulnerabilă, iubitoare, este imposibil să nu o iubești! ”, mărturisea Konstantin Koltsov, în urmă cu ceva timp, pentru ziarul Nasha Niva.