A murit jurnalistul Gelu Chelu! Care este cauza decesului

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 11 aug 2023, 20:25

Gelu Gheorghe Chelu

Sursa: Facebook Gelu Gheorghe Chelu

Jurnalistul Gelu Chelu s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu boala. Iată care este cauza decesului!

Gelu Chelu a avut în ultima perioadă probleme cu sănătatea. Din păcate, corpul celebrului jurnalist de monden nu a mai rezistat și a cedat, la doar 48 de ani. 

Citește și: „Ai murit la 18 ani. Te iubim” Alina a fost condusă pe ultimul drum de sute de persoane. Este incredibil ce a apărut pe banca sub care adolescenta a fost găsită în parcul din Mangalia

A murit Gelu Chelu! Care este cauza decesului

Regretatul jurnalist a fost un veteran al presei mondene din România și a relatat de-a lungul anilor despre cele mai important evenimente din showbiz-ul românesc.

Din nefericire, problemele de sănătate și-au făcut apariția, iar Gelu Chelu a ajuns la spital. De aproximativ o săptămână, acesta se afla internat, în comă indusă, la Spitalul Floreasca. 

Familia și prietenii jurnalistului sperau că acesta se va pune pe picioare. Însă, vestea că nu mai este în viață a picat ca un trăsnet pentru apropiați.

Pe data de 6 august, familia lui Gelu Chelu a oferit noi detalii cu privire la starea sa de sănătate. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Iubitul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit. Care a fost cauza decesului

„Inclusiv medicul de gardă de astăzi mi-a spus că se văd mici modificări în evoluție- spre bine- dar trebuie urmărit cu mare atenție că organismul lui este foarte fragil. Dacă situația se îmbunătățește, în zilele următoare, (se văd mici îmbunătățiri de la o zi la alta) urmează evaluarea neurologică. Trezirea se va face lent (reduc doza de sedare), astfel încât sa nu intervină sevrajul și nici complicații la trezire (agitație că nu știe unde este și ce s-a întâmplat cu el), în plus să nu se sperie și să ne trezim, din nou, cu o criză de

astm. Medicii fac toate eforturile să fie cât mai bine și să primească îngrijirea și tratamentul necesar”, a declarat familia lui lui Gelu Chelu.

Din păcate, Gelu Gheorghe Chelu a murit vineri, 11 august. Tristul anunț a fost făcut de o prietenă a jurnalistului, pe contul personal de Facebook, acolo unde a scris și un mesaj emoționant.

„Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Gelutzule Gelu Gheorghe Chelu! Am un mare gol în stomac exact că în ziua în care s-a întâmplat cu tată! De dimineață m-a durut

capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo! O să vizitezi Disneyland-ul din Ceruri și o să te mai uiți din când în când ka noi, muritorii! Gelutzule, nu vrei să știi cât de rău îmi pare și cât am sperat să te mai văd, să te aud! Am tot verificat telefonul în perioada asta cât ai fost în spital! Îmi lipsesc mesajele și telefoanele tale, chiar dacă ne mai balacaream din când în când.
Doamne, câtă treaba aveam! Refuz să cred că ai plecat așa, că nu o să fim împreună săptămâna viitoare la Vâlcea, așa cum am plănuit, că nu o să mai vii să mă iei cu taxiul de acasă să mergem împreună la evenimente… Nu mai am cuvinte! Lumea mondenă și presă mondenă vor fi foarte triste fără ține, Gelule! Te iubește multă lume, să știi! Sper să îți găsești liniștea, să găsești pizza bună acolo unde ești, torturi și Pepsi și tot ce îți place! Dumnezeu să te aibă în pază lui! O să ne lipsești tare, Gelutzule! Te iubim!”,
 a fost mesajul scris de Daniela Popa pe pagina personală de Facebook.

Pe rețelele sociale au început să curgă mesaje de condoleanțe și regrete pentru celebrul jurnalist.

' 'A plecat într-o lume mai bună... prietenul nostru drag, jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu ...  Dumnezeu să te ghideze spre Lumina Lui....  Ai fost un om cu un suflet de aur.... O să ne lipsești tare'', a scris Dan Helciug pe Facebook.

Citește și: ''Înger pe pământ, acum înger ceresc!'' Tragedie cumplită pentru o familie de români din Italia. Devis s-a stins din viață într-un accident pe șoseaua de centură din Torino