A murit Natașa Raab! Actrița era cunoscută din seriale TV, filme şi reclama care a făcut-o celebră „Prea bun, prea ca la ţară”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 23 oct 2023, 20:40

Natașa Raab a trecut în neființă

Actrița, cunoscută și drept Coana Chiva, a decedat la 70 de ani. Aceasta suferea de boala Parkinson, aflându-se într-o stare foarte gravă.

Natașa Raab a devenit cunoscută în rândul publicului prin aparițiile sale în numeroase filme și seriale, precum serialul fenomen „Inimă de Țigan”. De asemenea, ea a ajuns să fie un personaj simbolic la nivel național, prin intermediul reclamelor la produse lactate, în care a jucat-o pe Coana Chiva.

Din ce cauză a decedat Natașa Raab

Coana Chiva a devenit un personaj foarte îndrăgit de către români, mai ales, datorită replicii ei emblematice: „Prea bun, prea ca la țară”.

Înainte de a muri, Natașa Raab a fost internată într-un centru pentru îngrijirea persoanelor bolnave de Parkinson, întrucât avea nevoie, în permanență, de îngrijiri speciale. Aceasta nu mai putea face nimic de una singură, nici măcar să mai meargă, să mănânce sau să vorbească.

Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume.

Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală.

Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav.”,  au fost spusele unor persoane apropiate actriței, vizavi de starea de sănătate în care se afla în primăvara anului 2023, citate de Cancan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Natașa Raab, probleme serioase de sănătate: "Am o boală autoimună care îmi afectează..."

Cum au fost ultimele clipe din viață, pentru Natașa Raab

Pe lângă faptul că, înainte de a se stinge, s-a luptat cu nemilosul Parkinson, de-a lungul vieții ei, Natașa Raab a suferit de cancer uterin, ceea ce a împiedicat-o din a avea un copil.

„Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie.

Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez.

Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini.   Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci.”, mărturisea actrița, în urmă cu ceva timp.

Deși, în ultimele ei clipe din viață, starea ei de sănătate se degrada pe zi ce trece, Natașa nu mai dorea să fie vizitată de nimeni, înafară de prietena ei cea mai bună.

Aceasta nu voia să fie văzută într-o asemenea stare, dorindu-și ca oamenii să-și amintească de ea așa cum o știau în momentele ei de glorie.

„Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă ”, au mai transmis apropiații Natașei Raab.

Citește și: A murit Natașa Raab! Actrița era cunoscută din seriale TV, filme şi reclama care a făcut-o celebră „Prea bun, prea ca la ţară”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.