A murit polițistul din Dej care s-a împuscat în cap! Ce legătură ar fi fost între el și seful său implicat într-un dosar de corupție

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2023, 01:40

Ce legatura era intre politistul care s-a omorat si seful sau

Politistul in varsta de 39 de ani s-a impuscat la sediul Politiei Dej fiind transferat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca.

Bărbatul care s-a împuscat în fata colegului sau și care a fost transferat la Spitalul Militar din Cluj-Napoca a decedat în aceasta dimineața, potrivit informației deținute de dejeanul.ro. Polițistul era ținut în viață doar de aparate. Medicii au confirmat încă din cursul zilei de ieri că polițistul era eligibil pentru a dona organe, însă nu se știe decizia familiei. Ancheta privind moartea lui suspecta este în derulare și nu s-a stabilit încă daca legătură cu fostul comandant acuzat că se folosea de ofițerii de serviciu că să ponteze atunci când lispea de la munca.

Citeste si: Firul sinuciderii misterioase a Ceciliei, polițista din Buzău care și-a pus capăt zilelor. Ce a făcut înainte să apese pe trăgaci

"A venit în stare gravă, cu traumatism cranian, cu materie cenușie afectată. Era prea grav și neurochirurgia a decis că e în afara tratamentului. E ținut în viață de aparate”, a spus Alina Ștreang, șefa UPU Spitalul Municipal Dej.

„E vorba despre o constrângere a șefului poliției, la adresa colegului nostru”

Cosmin Andreica, presedintele Sindicatului Europol a vorbit despre cazul politistului: "Înțelegem de la colegi că a existat o presiune foarte mare și, din ce înțelegem, neoficial, ar fi vorba despre una din victimele șefului acestei unităţi care este şi cercetat de DNA pentru purtare abuzivă, și ne referim aici la nenumăratele situații în care acesta a fost și intimidat, disprețuit, jignit și așa mai departe."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O altă tragedie a avut loc în Buzău, unde o polițistă în vârstă de 36 de ani, care avea doi copii, s-a sinucis în propria ei casă.

Femeia și-a dus copiii la școală, iar când s-a întors acasă s-a împușcat. A fost găsită moartă, ulterior, de către soțul ei, și îmbrăcată în uniforma de serviciu.