A murit Rich Homie Quan. Rapperul american avea doar 34 de ani. Care este cauza decesului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 sep 2024, 12:22

Decesul artistului a survenit în locuința sa din Atlanta

Sursa: Facebook

Rapperul american Rich Homie Quan, cunoscut pentru hituri precum „Type of Way” și „Flex (Ooh, Ooh, Ooh)”, a murit joi, potrivit presei străine.

Artistul avea 34 de ani, iar vestea a fost confirmată de familia sa și de un reprezentant de la morga din comitatul Fulton, scrie TMZ. Decesul a survenit în locuința sa din Atlanta.

Citește și: Cunoscutul rapper, Fatman Scoop, a murit la vârsta de 53 de ani: Acesta s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert

Rapperul american Rich Homie Quan avea doar 34 de ani

Rich Homie Quan s-a stins din viață mult prea devreme, lăsând un gol imens în sufletul familiei și apropiaților săi, dar și al fanilor care l-au apreciat și iubit. 

Deocamdată, cauza decesului este necunoscută.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Rich Homie Quan, al cărui nume real era Dequantes Devontay Lamar, și-a început cariera în 2011 și a reușit rapid să urce în topurile muzicale.

Una dintre piesele sale de succes a atins locul 26 în topul Billboard Hot 100, consolidându-și astfel statutul de artist de succes.

Citește și: Travis Scott, arestat la Paris, după o altercație cu un bodyguard! Totul s-a întâmplat după ce artistul a fost prezent la semifinala de baschet de la Jocurile Olimpice

În 2013, publicația The New York Times l-a descris pe Rich Homie Quan ca fiind parte din „generația în expansiune a rapperilor din Atlanta”, subliniind impactul său în scena muzicală locală și internațională. Rapperul a devenit o figură importantă în peisajul muzicii trap, caracterizat prin versuri sincere și stiluri inovative.