Lovitură după lovitură pentru familia fraților Bogdanoff. Gemenii celebri din Franța au murit la șase zile distanță unul de celălalt, la vârsta de 72 de ani. Grichka Bogdanoff a murit pe 28 decembrie 2021, iar Igor pe 3 ianuarie 2022.
A murit și Igor Bogdanoff, la șase zile după fratele lui, Grichka
Igor și Grichka Bogdanoff au devenit celebri în Franța după ce au lansat primul program de televiziune dedicat domeniului științifico-fantastic din Hexagon.
Faimoșii gemeni și-au găsit sfârșitul la o distanță de șase zile unul de celălalt. Igor Bogdanoff a murit luni, 3 ianuarie 2022. Cei doi frați au fost internați pe 15 decembrie la un spital din Paris. Grichka a fost cel care a încetat primul din viață, pe 28 decembrie 2021, iar Igor a murit la șase zile după el, relatează EFE, potrivit Agerpres.
Familia gemenilor Bogdanoff nu a vrut să dezvăluie cauza deceselor, dar apropiații lor susțin că cei doi frați nu erau vaccinați ant-Covid-19, iar moartea lui Grichka ar fi survenit din cauza infecției cu virusul necruțător. Prezentatorul intrase în comă, iar complicațiile ar fi apărut din cauza Covid-19, potrivit spynews.ro
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Grichka și Igor Bogdanoff nu erau vaccinați anti-Covid
Apropiații celor doi frați susțin că aceștia nu s-au imunizat împotriva virusului, pentru că au considerat că sunt într-o formă bună și că nu fac parte din grupul persoanelor vulnerabile, relatează postul BFM TV.
Grichka și Igor Bogdanoff sunt descendenți ai aristocrației austriece și au devenit cunoscuți în Franța în calitate de gazde ale programului de science fiction 'Temps X', difuzat între 1979 şi 1987.
Cei doi frați au atras atenția prin trasăturile faciale distinctive, cu bărbie și pomeți proeminenți. Chiar dacă aspectul lor facial a căpătat transformări radicale de-a lungul anilor, ambii au negat că ar fi apelat la operații estice sau că ar suferi de acromegalie.
Frații Bogdanoff au fost doctori în fizică și matematică, scriitor și figuri marcante în domeniul popularizării ştiinţei, deşi activitatea în domeniu le-a fost criticată de o parte a comunităţii ştiinţifice.
Citeste si: De ce a murit, de fapt, Mihaela Galani. Boala cruntă de care tânăra suferea de mai mulți ani