A murit tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu. Interlopul se afla în Penitenciarul Mioveni

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 02 dec 2020, 11:02
Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a murit în Spitalul Penitenciarului Mioveni!

Încă o zi neagră pentru clanul Duduianu din Capitală. După moartea lui Emi Pian, acum a fost anunțat și decesul tatălui acestuia, Nicolaie Duduianu. Interlopul se afla în Penitenciarul Mioveni.

Liderul interlop Nicolae Duduianu( 77 ani), zis „Pian”, a murit, marți noapte, în Spitalul Penitenciarului Mioveni, ca urmare a unui atac de cord, au declarat, surse din cadrul ANP.

Potrivit primelor informații, medicii chemați la fața locului au încercat minute în șir să îi salveze viața liderului clanului Duduianu din Capitală, însă fără rezultat. Din păcate, salvatorii au fost nevoiți să declare decesul tatălui lui Emi Pian.

Decesul bărbatului a survenit în jurul orei 22:00, după ce a suferit un stop cardiac.

Astfel, după moartea fiului, la 77 de ani s-a stins și cel care amenința cu răzbunarea din spatele gratiilor. El a fost condamnat pentru tentativă de omor după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti.

Nicolae Duduianu se afla tot în închisoare şi la începutul lunii august, atunci când fiul său, Emi Pian, a fost omorât.

Din cauza gravelor probleme de sănătate, familia i-a ascuns lui Nicolae Duduianu faptul că fiul său a fost ucis. În schimb, bărbatul știa, inițial, că Emi Pian se află în stare gravă în spital după ce a fost tăiat.

Nicolae Duduianu a fost mutat inclusiv într-o cameră fără televizor pentru a nu avea acces la știri care au legătură cu moartea fiului său.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Informațiile oficiale despre decesul lui Nicolae Duduianu 

Subinspector de poliție penitenciară Iuliana Florea a declarat  că s-a înregistrat un deces al unei persoane private de libertate în data de 1.12.2020. 

Persoana în cauză era internată din data de 2 noiembrie și era cunoscută cu mai multe afecțiuni. 

„Vă informăm că, în seara zilei de 01.12.2020, la Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar- spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni medicale cronice.

Menționăm că decesul indicat nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.

În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la informarea: aparținătorilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Judecătorului de supraveghere a privării de libertate”,  a transmis Penitenciarul Spital Mioveni.

Emi Pian a fost ucis 

Emi Pian sau Florin Mototolea, pe numele său real, a murit în vara acestui an, în noaptea de trei spre patru august, atunci când, în urma unui conflict, ce a avut la bază o partidă de barbut, a fost omorât de un membru al clanului interlop Rinu.

În urma altercației, fiind înjunghiat cu un cuțit în spate, Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital. Acolo unde, în jurul orei 5:00, în ciuda eforturilor depuse de cadreele medicale, interlopul s-a stins din viață, lăsând în urma sa dorința de răzbunare.

 

 

Taguri: