A murit Tina Turner, "Regina Rock’n Roll”: "Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 24 feb 2024, 02:40

Tina Turner a ajuns la capăt de drum

Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani, în Elveția.

Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani. Într-o declarație, reprezentantul ei a declarat: "Tina Turner, "Regina Rock’n Roll” a murit în mod pașnic astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția.

"Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”.

Tina Turner a ajuns la capăt de drum

Artista a fost cunoscută, în ultimii ani, pentru hituri ca The Best" și "What's Love Got to Do With It". Mai mult, "Regina Rock’n Roll” a suferit o serie de probleme de sănătate, inclusiv cancer, un accident vascular cerebral și insuficiență renală. 

Ea a cunoscut faima alături de soțul Ike în anii 1960, cu cântece precum "Proud Mary" și "River Deep, Mountain High", scrie BBC. Ea a divorțat de abuzivul Ike în 1978 și a obținut un succes și mai mare ca artist solo în anii 1980.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Supranumită Regina Rock 'n' Roll-ului, Tina Turner a fost recunoscută pentru spectacolele sale pe scenă pline de energie. Ea a câștigat opt ​​premii Grammy și a fost inclusă în Rock 'n' Roll Hall of Fame în 2021 ca artist solo, după ce a fost inclusă pentru prima dată alături de Ike

în 1991.

Citește și: Eu, Tina Turner

Fiul Tineri Turner a murit în urmă cu un an 

Necazurile s-au ținut lanț de artistă, în urmă cu un an, cântăreața și-a pierdut fiul. Ronnie a murit la vârsta de 62 de ani. 

Vestea că Ronnie s-a stins din viață a fost dată chiar de soția acestuia, Afida Turner.

Femeia a publicat un mesaj sfâșietor pe pagina ei de Instagram: „ Doamne, Ronnie Turner, un înger veritabil, cu un suflet enorm, un om de o înaltă spiritualitate, soțul și cel mai bun prieten al meu... Sufletul tău pereche, am fost mereu lângă tine, am făcut tot ce mi-a stat în putință și nu am reușit să te salvez. Te iubesc pentru acești 17 ani trăiți împreună. Este o situație foarte, foarte gravă și sunt extrem de supărată ”, a transmis Afida Turner. 

Citește și: Cum arăta Tina Turner în tinerețe. Celebra cântăreață a împlinit 83 ani

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.