A MURIT! Trupa Vama Veche, in doliu: "E cea mai cumplita veste!"

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 16:10
Trupa Vama Veche

Fosta trupa Vama Veche este in doliu! Traian Balanescu, claparul trupei, a incetat din viata.

Anuntul mortii lui Traian Balanescu a fost facut de actorul Ovidiu Niculescu. 

"Uneori asa imi vine sa urlu la cer cand rapeste oameni speciali si talentati inainte de vreme! E ingrozitor! A murit Balanescu Traian al nostru! E cea mai cumplita dimineata Traiane, asa ceva nu se face dragule, nu aud decat pianul tau cu care ai incantat generatii cu piesele trupei Vama Veche si efectiv nu pot sa ma opresc din plans...

Ai lasat o umbra imensa in soare blondule nebun de frumos, asa sa stii...RIP", a scris Ovidiu Niculescu pe Facebook.

Traian Balanescu a fost printre membrii fondatori ai trupei Vama Veche, alaturi de solistul vocal Tudor Chirila si de basistul Liviu Manescu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Trupa Vama Veche, destramata in 2006!

Fosta trupa Vama Veche, fondata in 1996, s-a destramat in anul 2006. Ulterior a fost demarat un proces in instanta, Traian Balanescu, Razvan „Lapi” Lupu si Liviu Manescu actionandu-i in instanta pe componentii trupei Vama pentru incalcarea drepturilor de autor asupra pieselor trupei Vama Veche.  

In timp ce Tudor Chirila si Eugen Caminschi au fondat Vama, Traian Balanescu, Razvan „Lapi” Lupu si Liviu Manescu au inceput un nou proiect Vama Veche intr-o alta componenta, dar fara succes.

„ S-a dus și Bălănescu Traian. Viața asta are un simț al umorului ușor macabru. Omul care a interpretat pianul pe piesa “Arată-mi…” nu mai este. Că tot îi ziceam că sună a Vama Veche ce-a cantat el acolo. E copleșitor. Și nedrept. Și mi-e greu”, a scris si Vlad Gorneanu, pe Facebook.

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.