A NASCUT, dar nu isi poate privi fetita! Nu isi mai revine din SOC: "E nedrept!"

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:47

Un nou caz tragic vine din India, tara in care se pare ca foarte multi oameni sunt loviti de necaz.

Intr-o provincie din nordul acestei tari o femeie saraca care nu avusese bani sa mearga la controale medicale in timpul sarcinii a aflat cu stupoare ca a dat nastere unor fetite siameze care impart acelasi corp.

Imaginea celor doua siameze oripileaza, intr-adevar! Fetitele impart acelasi corp si aceleasi organe vitale, mai exact inima, plamani, rinichii, stomacul, dar au doua capete, doua gaturi, doua coloane vertebrale si doua esofaguri.



In lume astfel de cazuri sunt extrem de rare, iar o interventie prin care sa poata fi separate este imposibila din cauza ca impart acelasi corp.

Doctorii care au ajutat-o pe mama siamezelor sa nasca sunt alaturi de tanara mamica. Femeia, care mai are o fetita, este in stare de soc si ii este teama sa mearga sa-si vada fetitele. Siamezele au fost internate intr-un centru special din Delhi.


Parintii nu s-au impacat cu ideea nasterii celor doua suflete intr-un singur trup. In timp ce medici din intreaga lume discuta daca ar putea exista vreun viitor pentru cele doua fetite, tatal acestora a declarat presei ca principala lui grija este ca sotia lui sa se faca bine.

"Sunt un om sarac, dar voi face totul pentru familia mea. Momentan, imi fac griji pentru sotia mea.
Ma rog ca doctorii sa ne poata ajuta”, a spus barbatul. Sotia lui le-a vazut pana acum pe siameze doar in fotografii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.