A NASCUT doua FETITE GEMENE, insa ce au descoperit MEDICII la cei doi BEBELUSI este de-a dreptul REMARCABIL! VIDEO  

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 20:55

Pentru Sarah Thistlethwaite, faptul ca a dat nastere la doi gemeni, este un lucru remarcabil, insa si mai extraordinar este DETALIUL pe care medicii i l-au spus in legatura cu micutii.

In 2014, femeia a dat nastere unor fetite gemene care in termeni medicali sunt mono mono, ceea ce inseamna ca au impartit acelasi sac amniotic si aceeasi placenta. Potrivit site-ului Pregnancy Info, sansele ca acest lucru sa se intample este de 1 la 60 000 d enasteri.

Cu totii stim ca gemenii au o relatie speciala intre ei, insa cele doua gemene au o legatura si mai puternica inca din pantecele mamei.

Gemenii mono mono sunt consederati o raritate si exista si riscuri in ce priveste dezvoltarea lor. De multe ori, unul ditre bebelusi nu se dezvolta corespunzator si toate vitaminele se indreapta spre celalalt si atunci risca sa moara. De aceea, o sarcina reusita cu acest tip de gemeni este destul de rara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”