A născut Gina Pistol! Primele imagini după eveniment

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 12:00
Smiley și Gina Pistol au devenit părinți

Gina Pistol a născut! Smiley a publicat pe Instagram un filmuleț după naștere.

"Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune ca este perfecta.
Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)
Gasiti mai sus imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3.

Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!", a scris Smiley pe contul ei de Instagram.

Smiley și Gina Pistol au acum o fetiță. Cei doi dădeau fericita veste că vor avea un copil într-un vlog, în care povesteau și cum au aflat că urmează să devină părinți.

Gina Pistol și artistul dezvăluiau că se cunosc de 20 de ani, dar că nu au avut atunci o relație.

"Mi-am zis atunci: ce băiat drăguț", rememora Gina. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Smiley a devenit cunoscut ca artist mai întâi în trupa Simplu.

Ulterior și-a continuat cariera ca artist solo, devenind unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România.

Gina Pistol este vedetă TV, fost fotomodel.

Smiley și Gina Pistol au pregătit deja camera fetiței!

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de trei ani, iar atunci când au aflat că vor deveni părinți cele două vedete locuiau deja împreună, în casa lui Smiley.

Cântărețul chiar a punctat, în vlogul în care cei doi anunțau că vor deveni părinți, că imobilul trebuie să se adapteze acum la noua familie, din care vor face parte el, Gina și fetița lor.

Gina Pistol s-a iubit în trecut mai mulți ani cu fiul lui Dorin Cocoș, Alin, în timp ce cea mai cunoscută relație a lui Smiley a fost cea cu Laura Cosoi.

"Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină… Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă", declara, nu cu mult timp în urmă, Smiley.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.