„A nenorocit-o cu toporul”. Un bărbat din Mehedinți și-a sechestrat angajata într-un birou, unde a agresat-o fizic

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 mar 2024, 22:45

De mai bine de doi ani, femeia lucra în magazinul pe care acesta îl deținea

Sursa: observatornews.ro

Un bărbat din Mehedinți și-a încuiat o angajată în birou, unde a bătut-o fără milă, folosind un topor. Bărbatul s-a enervat în momentul în care a aflat că aceasta vrea să demisioneze.

Un bărbat din Mehedinți, nervos că angajata lui vrea să demisioneze, a bătut-o cu un topor. Femeia se află în comă, iar cadrele medicale încearcă să o ajute să supraviețuiască.

O angajată din Mehedinți a fost bătută cu toporul de șeful ei

Un bărbat din comuna Șimian a decis să își verse nervii cu ajutorul unui topor pe o femeie de 38 de ani, care îi era angajată și care voia să își dea demisia.

În urma gestului făcut, bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

De mai bine de doi ani, femeia lucra în magazinul pe care acesta îl deținea în comuna Șimian. După ce s-a săturat să aibă de-a face cu comportamentul șefului ei, a decis să își dea demisia, doar că el nu a fost de acord cu acest lucru.

Conform soțului femeii, bărbatul ar fi chemat-o pe femeie la magazin, pentru a aduce demisia și pentru a primi restul de bani, doar că al avea altceva în minte. „A depus cererea pentru demisie acum patru zile. Nu a vrut să o primească. I-a zis « să vii luni-marţi ». I-a trimis, apoi, mesaj, să se ducă la lucru, să-şi depună demisia şi să-i dea diferenţa de bani”.

Citește și: "Așa am crescut, bătută și jignită!" Vica Blochina, în lacrimi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fosta balerină a făcut declarații tulburătoare despre perioada copilăriei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În momentul în care femeia a ajuns la magazin, bărbatul i-a reproșat că i-ar fi furat un pachet de cafea din magazin și, cu un topor, s-a năpustit asupra ei. „El în timpul acela când a zis că îi dă diferenţa de bani şi a încuiat-o în birou la dânsul şi a nenorocit-o cu toporul”, a mai transmis soțul femeii, conform observatornews.ro.

Femeia a ajuns singură acasă

Cu toate că zăcea într-o baltă de sânge, femeia a reușit să iasă din birou, s-a urcat la volanul mașinii și a plecat acasă. Chiar în momentul în care a intrat în casă, din cauza rănilor suferite, a leșinat, soțul ei fiind cel care a găsit-o inconștientă.

„A fost adusă o pacientă de 37 de ani, în stare agravată, cu o comă de gradul unu pe doi, cu multiple leziuni, la nivelul membrelor inferioare, leziune coloană cervicală şi este în curs de investigaţie

”, a precizat Elena Bololoi, purtătorul de cuvânt al IPH Mehedinți.

Citește și: O femeie de 56 de ani și-a pierdut viața după ce a încercat să scape de un agresor care a pătruns în casa ei. Din ce motiv a intrat bărbatul în casă

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe și continua cercetările. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și va trebui să dea explicații pentru ceea ce a făcut.