A observat ca avea un cucui urias in cap, dupa ce s-a intors din vacanta. Apoi, umflatura a inceput sa miste. Cand am vazut ce a iesit de acolo, mi-am facut cruce

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 aug 2021, 06:50

Atentie, materialul video urmator te poate afecta emotional.

Simon, barbatul din clipul de mai jos a mers in vacanta in Panama si, la intoarcere, a observat ca avea o umflatura in cap. Nu i-a dat importanta, crezand ca e un cucui obisnuit si va trece, dar, dupa o luna cucuiul era inca acolo si dadea semne ca e viu.

Cu ajutorul unei prietene si al unei pensete, barbatul a trecut la indepartarea monstrului", care era, de fapt, o larva de taune, o insecta zburatoare care paraziteaza oamenii pentru a se inmulti.

Larvele taunelui cresc atat in piele cat si in intestine si e suficient ca aun adult sa isi depuna ouale pe piele pentru a investa victima.

"E un suvenir din Panama. A crescut in capul meu timp de o luna, pana cad a fost suficient de mare ca sa il scot. Imaginile sunt putin dezgustatoare, dar am pus Vivaldi pe fundal, sper sa fie ok", a scris barbatul in descrierea videoclipului:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.