A observat ceva ciudat in filmuletul in care aparea sotia lui: Cand s-a uitat mai atent, nu i-a venit sa creada ce a DESCOPERIT!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:23

Ryan Spencer a observat ceva ciudat cand s-a uitat la un filmulet din copilarie al sotiei sale.

El se uita la un anume video din 1988 cand sotia lui a mers intr-o excursie in parcul de distractii Sesame Place in Langhorne, Pennsylvania. Cand a privit mai atent imaginile, a observat un baietel cu ochelari ca ai lui cand era mic. El a derulat inca o data si s-a uitat si mai atent, iar apoi si-a dat seama ca el era!

In acea perioada, Ryan avea 13 ani si Jourdan 10.

Cei doi s-au cuplat dupa 16 dupa ce au hotarat sa se cunoasca mai bine. Este fantastic sa te recunosti intr-un filmulet al altei persoane si mai ales daca iti este sot sau sotie. Ryan si Jourdan au crescut la 45 de minute departare unul de celalalt, in New Jersey, asa ca a fost o coincidenta foate mare ca ei sa fie in acelasi parc de distractie, in acelasi timp.


Cei doi au mai fost la un eveniment in acelasi timp, fara sa stie. Este vorba de concertul Rolling Stones din 1989. Acest lucru nu este atat de relevant, insa este totusi o coincidenta destul de importanta pentru ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”