A orbit de la alcool!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:24

Nici prin cap nu ii mai trecea barbatului ca va mai vedea vreodata lumina zilei.

In urma cu o luna a ajuns in stare grava la spital intoxicat cu alcool metilic, dupa ce a baut cateva pahare cu visinata facuta in casa.Sotia barbatului a cumparat de la un consatean o sticla cu alcool etilic...asa a crezut. De fapt era alcool metilic. Si pe acesta l-au folosit pentru visinata care le-a adus nenorocirea.

Medicii de la Spitalul Floreasca nu au renuntat. Au cautat tot felul de solutii si in cele din urma au incercat un tratament combinat.Si

asa au inceput sa se vada rezultatele...Abia daca poate zambi. Bucuria ca incepe sa isi recapete vederea este umbrita de vestea ca si-a pierdut sotia.
Femeia a fost afectata mai grav si nu a reusit sa supravietuiasca. Familia nu a avut puterea sa ii spuna decat in urma cu doua zile. Barbatul spune ca inainte de a ajunge acasa se va opri la politie. Nu poate sa il lase nepedepsit pe cel care i-a facut aceasta nenorocire.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

 

Taguri: