A părăsit competiția Puterea Dragostei pentru a-i fi alături tatălui bolnav! Eliminare în lacrimi în gala de duminică. Cristina Mihaela a citit mesajul ascuns în Cutia Pandorei

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 mai 2021, 20:00
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat cine părăsește competiția în această săptămână
Sursa: Captură KANAL D

Cel mai așteptat moment al galei Puterea Dragostei de duminică seara este cel în care Cristina Mihaela anunță favoriții săptămânii și concurenții propuși spre eliminare. Cine a părăsit competiția în această seară?

Dacă unii concurenți se află la Puterea Dragostei încă de la începutul competiției, alții au intrat în casă recent,  motiv pentru care cei de acasă nu au timpul necesar pentru a-și face o părere despre ei. Astfel, votul publiclui ajunge să facă de cele mai multe ori diferența. Iată cine sunt favoriții săptămânii la Puterea Dragostei, dar și cine a părăsit în lacrimi competiția. 

Cine este favoritul săptămânii la Puterea Dragostei?

În această săptămână, doi concurenți s-au luptat pentru titlul de favoritul săptămânii în casa Puterea Dragostei. Este vorba despre Marinescu și Alexandra. Între cei doi se duce o luptă de mai multe luni, având în vedere că sunt preferații publicului și primesc o mulțime de voturi. În această seară, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat cine va fi liderul suprem în casa iubirii în următoarele șapte zile și va primi cecul în valoare de 1500 de euro.

După câteva momente de suspans, Cristina Mihaela dezvăluit numele favoritului săptămânii. Este vorba despre Alexandra.

Citeste si: Codruț, jignit în gala Puterea Dragostei. Cine l-a numit „fraier” de față cu toți concurenții? 

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei?

În urma voturilor exprimate de concurenții din casa iubirii, în această săptămână, în pericol de eliminare s-au aflat Amira și Selatin.

Pentru că Alexandra a fost aleasă favorita săptămânii, aceasta și-a protejat și casa. Cu toate acestea, nici Amira și nici Selatin nu au părăsit competiția Puterea Dragostei și asta pentru că o concurentă și-a manifestat dorința de a se întoarce în România pentru a-i fi alături tatălui ei bolnav. Este vorba despre Andreea. Cristina Mihaela a citit mesajul ascuns în Cutia Pandorei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dragi concurenți, așa cum v-am obișnuit, întotdeauna noi am ținut cont de prioritățile și nevoile voastre. Un alt concurent și-a exprimat dorința de a părăsi competiția din motive bine întemeiate. Deoarece propria familie are nevoie de sprijin, iar tatăl acestei persoane întâmpină probleme de sănătate, noi am hotărât să îi permitem să fie alături de cei dragi în aceste momente dificile. Numele persoanei ce și-a exprimat dorința de a merge acasă este Andreea.”,

a anunțat Cristina Mihaela.

Printre lacrimi, Andreea a dezvăluit că decizia ei este una definitivă și că nimic nu o mai poate face să se răzgândească. Andreea a subliniat că și neînțelegerile dintre ea și Romeo au convins-o să facă acest pas, având în vedere că relația lor a ajuns la final.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 22 mai 2021–A doua parte- VIDEO. Codruț, reacție incredibilă la Puterea Dragostei. Cristina Mihaela a făcut un anunț, iar concurentul a răbufnit

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.