A PARASIT-O logodnicul in ziua NUNTII, in fata ALTARULUI: N-o sa-ti vina sa crezi ce a FACUT aceasta tanara cu ROCHIA de mireasa dupa momentul ULMILITOR

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:46

Shelby Swink, in varsta de 23 de ani din Memphis era logodita si urma sa se casatoreasca cu alesul ei cu care era impreuna inca din liceu.

Insa cu cinci zile inainte de marele eveniment, baiatul a venit in fata ei pentru o discutie serioasa cu cea care avea sa ii fie sotie pentru tot restul vietii. Numai ca el i-a spus ca nu vrea sa se casatoreasca si cu atat mai mult nici nu o mai iubeste. Am fost de-a dreptul socata, a spus fata pe un blog de mirese. In zilele urmatoare a trebuit sa anulez o multime de lucruri si mai ales sa vorbesc cu invitatii...a

fost groaznic.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Insa, in loc sa se lase prada depresiei, tanara a facut un lucru extraordinar cu ajutorul unui fotograf. A realizat o sedinta foto cu familia si domnisoarele de onoare in care si-a pictat rochia cu o multime de vopseluri colorate, s-au distrat, au baut sampanie si au facut cele mai creative lucruri.

Rochia ei, apoi, a fost expusa, iar fotografiile au devenit virale pe Internet.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.