A pierdut fatul in luna a sasea de sarcina si a fost DISTRUSA! Ce decizie a luat aceasta femeie, dupa ce a ramas din nou INSARCINATA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:06

In urma cu 2 ani femeia din imaginea alaturata a suferit o trauma care a marcat-o profund.

Kate Stewart, acum in varsta de 33 de ani, a fost nevoita in luna a sasea de sarcina sa nasca un bebelus mort si sa il ingroape. Din cauza unor complicatii, micutul a dezvoltat o serie de malformatii si probleme care i-au pus capat vietii.

Evenimentul tragic a marcat-o profund iar femeia a intrat intr-o depresie din care apropiatii au reusit sa o scoata cu greu. Anul trecut, cand a aflat ca este din nou insarcinata, de data aceasta cu gemeni, Kate si-a spus ca va face tot ce ii sta in putinta pentru ca drama sa nu se

repete.

Astfel, ea a incercat sa scape de stress si de frica ce i-a ramas in subconstient incercand sa controleze toate aspectele sarcinii si sa faca lucruri care sa o determine sa nu mai gandeasca negativ.

Astfel, spre exemplu, a stabilit cu cateva luni inainte ziua si ora in care va avea operatia de cezariana; mergea regulat la saloanele de infrumusetare, si chiar in ziua nasterii si-a facut unghiile si parul.


"Te simti de o mie de ori mai bine daca te uiti in oglinda si ceea ce vezi acolo iti inspira incredere. De aceea am vrut sa arat bine pe tot parcursul acestei sarcini. De asemenea, am stiut din timp cand va avea loc fiecare consult si ce urma sa se intample; am simtit ca am controlul, si asta m-a facut sa nu ma mai gandesc la tot felul de lucruri negative si sa imi depasesc anumite frici si traume ramase de la prima sarcina".


Din fericire, de aceasta data Kate a nascut doi baietei perfect sanatosi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.