A plecat bona si s-a intors PROSTITUATA! Ioana povesteste clipele de COSMAR prin care a trecut in Germania, inainte de a fi salvata de Christian Sabbagh FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:53

A plecat ca bona in Germania si s-a intors prostituata!

Ioana, fata dupa care tatal ei a asteptat disperat 5 luni sa scape din ghearele proxenetilor, a venit in platoul emisiunii WOWbiz si a povestit clipele de cosmar prin care a trecut.

"Aveam un copil inainte de a pleca in Germania. Tatal copilului ma parasise. Copilul are 1 an si 4 luni. Am plecat in afara pentru a-l putea creste mai bine, doar tata lucra si nu aveam suficiente resurse", a spus Ioana.


Ea a spus pas cu pas cum a ajuns sa fie racolata de proxeneti.

"Am plecat cu o prietena de-a mea care mai fusese acolo. Mi-a spus ca femeia pentru care lucra mai avea nevoie de o persoana, pe care urma sa o plateasca cu 1.500 de euro. A inceput bine, am stat 3 luni ca bona. Intr-un timp insa acea femeie nu a mai avut bani ca sa imi dea.
Cand eram la plimbare cu cel mic am fost abordata de un barbat care mi-a propus sa fiu bona pentru o alta femeie, pentru suma de 3.000 de euro".

Ioana a acceptat, insa aceea avea sa fie cea mai mare greseala a vietii ei.

"A doua zi m-am intalnit cu el. Ulterior am ajuns in Bremen, unde am fost racolata ca prostituata. M-a amenintat, m-a tinut cu forta intr-o casa, mi-a luat telefonul si buletinul.
Am fost batuta de mai multe ori", a spus Ioana.

"Saptamani in sir am fost obligata sa ma prostituez in hoteluri. Banii se imparteau intre proxenet si taximetristul care aducea clientii".

Ea a mai adaugat ca a trait un adevarat calvar in tot acest timp.

"Ulterior m-au dus sa practic prostitutia in cluburi. Am trait un adevarat calvar. Am avut si clienti care ma refuzau pentru ca spuneau ca sunt o copila.
Au incercat sa ma ajute, insa actele erau la proxenet, nu au avut cum. Lucram de la 6 seara la 2 dimineata, am avut si 10 clienti pe zi".