A plecat in drumetie pe munte, insa nu s-a mai intors! Un barbat a murit dupa ce a alunecat si a cazut intr-o prapastie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 21:05

Turistul in varsta de 46 de ani era insotit de cativa prieteni. Venisera sa-si petreaca minivacanta de Rusalii la munte.

Ieri au urcat cu totii pe platoul Bucegi. Cerul era senin, nimic nu prevestea ca vremea se va schimba radical si ca drumetia se va transforma intr-o tragedie.

 

Aseara, turistii au hotarat sa se intoarca, asa ca au coborat pe traseul Schie din Busteni. Atunci au fost surprinsi de o ploaie naprasnica. In apropierea Cascadei Urlatoare, barbatul si-a pierdut echilibrul si n-a mai avut nicio scapare, a alunecat pe stanci.

 

A cazut in gol de la mai bine de zece metri intr-o rapa. S-a strivit de stanci. Desi timp de aproape o ora, medicii sositi la locul accidentului au incercat sa-l resusciteze, a fost prea tarziu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Azi-noapte, trupul neinsufletit al

barbatului a fost adus pe targa din munti. Distractia in natura era sa-i fie fatala si unui copil in varsta de noua ani. Baiatul plecase impreuna cu familia la scaldat.

 

Brusc, a disparut de langa parinti. A vrut sa treaca pe la un prieten acasa, asa ca a luat-o pe o scurtatura, pe o poteca ingusta. Micutul a alunecat pe stanci si a cazut in gol de la mai bine de sase metri inaltime.

O minune a facut sa ramana in viata.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.