A plecat la plaja dar a uitat sa se dea cu crema pe fata si a stat in soare toata ziua. E CUTREMURATOR cum a ajuns sa arate dupa 3 saptamani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:03

Femeia din imaginile alaturate a aflat pe pielea ei ce inseamna sa te expui la soare fara sa te protejezi.

Kaitlin Menza avea pielea extrem de alba, motiv pentru care de fiecare data cand iesea afara se dadea cu creme speciale si purta palarii foarte mari. Insa intr-o dimineata a uitat sa faca acest lucru si a plecat la plaja, stand aproape toata ziua sub soarele arzator.

Seara, cand s-a uitat in oglinda, a observat ca are fata inrosita, dar nu a dat prea mare importanta acestui lucru, crezand ca este o simpla arsura; s-a dat ulterior cu aloe vera si cu diverse creme hidratante si reparatorii.



Dupa 3 saptamani a observat cu stupoare ca pe chip i-au aparut niste pete foarte mari si inestetice. A incercat fel de fel de tratamente, fara succes insa. Acum, la 2 ani de la intamplare, tenul ei se afla in aceeasi stare.

Ulterior a aflat ca sufera de melasma, o boala care afecteaza pielea si care cauzeaza hiperpigmentarea acesteia. Din nefericire, va trebui sa traiasca pentru tot restul vietii cu acele pete pe fata.
Iata cum arata acum:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.