A plecat la vanatoare de animale, dar a ajuns sa vaneze oameni. Doi braconieri au fost implicati intr-un accident tragic

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

Totul s-a intamplat duminica seara in Lipova, in apropierea Aradului, unde doi barbati au mers la braconaj.

 

Totul s-a intamplat aseara in Lipova, in apropierea Aradului, unde un barbat si-a impuscat mortal prietenul de origine germana, alaturi de care iesise la braconaj. Cei doi barbati aveau permis legal de port arma, dar au iesit la vanatoare intr-o zona in care aceasta era strict interzisa. Cum afara era bezna, romanul si-a confundat prietenul cu un animal. N-a stat prea mult pe ganduri si a tras!
Cetateanul de origine germana, in varsta de 49 de ani, avea rezidenta in localitatea Zabrani.
 Medicii care au ajuns la fata locului au incercat, in zadar, sa-l resuciteze. Glontul, care a provenit dintr-o arma de calibru destul de mare, i-a fost mortal.
Romanul a fost retinut de politie. Barbatul de 47 de ani va fi prezentat judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva. Nu va fi acuzat doar de ucidere din culpa, ci si de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dar si de braconaj.

Un barbat si-a impuscat mortal prietenul de origine germana, alaturi de care iesise la braconaj, duminica seara, in apropierea Aradului. Cei doi barbati aveau permis legal de port arma, dar au iesit la vanatoare intr-o zona in care aceasta era strict interzisa.

Cum afara era bezna, romanul si-a confundat prietenul cu un animal. N-a stat prea mult pe ganduri si a tras. Cetateanul de origine germana, in varsta de 49 de ani, avea rezidenta in localitatea Zabrani.

 Medicii care au ajuns la fata locului au incercat, in zadar, sa-l resuciteze. Glontul, care a provenit dintr-o arma de calibru destul de mare, i-a fost mortal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Romanul, un barbat de 47 de ani, a fost retinut de politie si va fi prezentat judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva.

El nu va fi acuzat doar de ucidere din culpa, ci si de nerespectarea regimului armelor si munitiilor  si de braconaj.

##VIDEO135680##