Elisa a plecat să ducă gunoiul și nu s-a mai întors. Adolescenta în vârstă de 15 ani din Alba a fost dată dispărută

Author: Laura Macovei
Actualizat: 03 ian 2024, 20:39

A plecat să ducă gunoiul și nu s-a mai întors. Elisa, o adolescentă în vârstă de 15 ani din Alba, a fost dată dispărută

Sursa: Pixabay/Observator

Polițiștii din Alba Iulia sunt pe urmele unei adolescente, după ce fratele ei a alertat autoritățile că în noaptea de marți spre miercuri, sub pretextul aruncării gunoiului, fata a plecat și nu s-a mai întors acasă, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

În a doua zi a Anului Nou, Elisa a părăsit locuința pentru a duce gunoiul, dar nu s-a mai întors. Observând acestea, familia a alertat imediat autoritățile, iar căutările sunt în plină desfășurare.

Elisa a plecat să ducă gunoiul şi nu s-a mai întors

Dispariția Elisei a fost raportată chiar în noaptea de marți spre miercuri, de către fratele ei. De atunci, polițiștii sunt în căutarea adolescentei de 15 ani.

Fata minoră are o înălțime de 160 de centimetri, aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr lung și negru, fața ovală și ten măsliniu.

În momentul dispariției, era îmbrăcată cu o geacă neagră, pantaloni albaștri, încălțăminte crem și o vestă de blană neagră.

Citește și: Descoperire șocantă în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor! Ce au găsit pompierii la fața locului

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce au transmis autoritățile

Polițiștii au emis un comunicat cu privire la dispariția adolescentei. În acesta este precizat faptul că tânăra ar fi ieșit din casă sub motivul că „duce gunoiul” și nu s-a mai întors înapoi. 

„La data de 3 ianuarie 2024, în jurul orei 04,00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un tânăr, din municipiu, cu privire la faptul că sora sa minoră a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că Muntean Elisa Bobonica, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu, în noaptea de 02/03 ianuarie 2024, în jurul orei 03,00, sub pretextul că se duce să arunce gunoiul şi nu s-a mai întors în apartamentul familiei", se arată într-un comunicat transmis miercuri, de către IPJ Alba.

„Minora a fost dată în urmărire, iar poliţiştii au demarat, imediat după sesizare, activităţi de căutare, dar, până în prezent, nu a fost găsită”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Alba.

Citește și: Mărturii cutremurătoare făcute de o supraviețuitoare a tragediei de la ”Ferma Dacilor”: ”Am ieșit și am văzut un foc extins” Detalii terifiante

Cei care dețin informații care ar putea ajuta la identificarea fetei sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.