A plouat cat pentru toata luna! Imagini apocaliptice la Timisoara, care s-a transformat intr-o adevarata Venetie

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Zeci de strazi, subsoluri, viaducte si parcari au fost inundate. Soferii au plutit cu masinile pe apa si si-au varsat nervii pe politisti.

Este incredibil cum s-a transformat Timisoara din Mica Viena in Mica Venetie. Zeci de minute  a plouat puternic si mai multe strazi s-au transformat in rauri. Soferul din imagini a ramas cu masina in apa pana la jumatate. Suparat si ud din cap pana in picioare de parca ar fi facut dus, un barbat si-a varsat nervii pe un politist. Revoltat, soferul se intoarce la masina ramasa in mijlocul apei si incearca sa o scoata

Canalizarea prost proiectata nu a facut fata in mai multe zone din oras, asa ca aproape toate viaductele au fost inundate.

Mai multe masini au ramas blocate, minute in sir, in apa. Indrumati de politisti, soferii au facut cale-ntoarsa. Nu de alta, dar riscau sa ramana si ei captivi in apa adanca.

##VIDEO142761##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oamenii au fugit de stropii mari de ploaie cat i-au tinut picioarele.

Cateva tinere au gasit imediat o solutie: s-au adapositit sub o plapuma. Pe altii, in schimb, furtuna i-a prins la mall unde a apa a inundat atat parcarea cat si magazinele. Cand au vazut ca apa le-a intrat in magazine vanzatorii n-au stiut cum  sa  scoata apa afara mai repede in asa fel incat sa nu le strice marfa.

Pompierii abia au facut fata solicitarilor venite din toate colturile orasului.

Ploaia torentiala s-a oprit putin inainte de miezul noptii. Din pacate, vremea ramane la fel de  capricioasa  si in acest  week-end.