A postat o fotografie cu noua ei masina de spalat intr-o recenzie pe site-ul de unde a cumparat-o, insa nu se astepta sa se reflecte TOT in hubloul de sticla! Cum umbla femeia prin casa

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 15 sep 2020, 14:00

Sa fie o eroare sau o dovada de exibitionism?

O femeie care s-a recomandat doar ca "Louise" din orasul britanic Stevenage a lasat o recenzie de neuitat la noua sa masina de spalat pe pagina comerciantului online Currys.

"Imi place la nebunie noua mea masina de spalat. E frumoasa si are o usa mare si canta o melodie draguta cand termina de spalat. O iubesc!", a scris ea, acordandu-i nota 10.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana

acum, nimic special, insa ceea ce e cu adevarat socant e fotografia postata de femeie. Aceasta era dezbracata in casa, purtand doar o pereche de chiloti si se afla exact in fata hubloului de sticla, care s-a comportat exact ca o oglinda:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.