A presarat niste sare peste o jumatate de lamaie si apoi a bagat-o in vasul de la toaleta. Ce s-a intamplat dupa, e GENIAL!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:26

Lamaia este un fruct multifunctional. Si nu este folosita doar in bucatarie la diferite sosuri, deserturi si alte mancaruri, ci poate fi o veritabila unealta de curatare gratie aciditatii din suc.

Astfel, de-a lungul timpului s-au gasit o multime de intrebuintari ale lamaiei care nu au nicio legatura cu mancarea. In filmuletul alaturat, Melissa Maker, creatoarea popularului canalul de Youtube ""Clean My Space," le da user-ilor zece situatii in care lamaia poate fi folosita in curatarea diferitelor spatii. Cine si-ar fi imaginat ca acest fruct galbel poate fi atat de versatil?

Una din intrebuinatile lamaiei este la curatitul toaletei.

Melissa iti da un pont de cum sa scapi de murdaria de pe vasul toaletei cu ajutorul unei jumatati de lamaie cu putina sare presarata peste. Urmareste filmuletul si invata cateva tips-uri pe care le poti aplica si tu in gospodarie!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”