A presat o ata dentara pe oja de pe unghie. Uite efectul extraordinar la care nu te asteptai! Poti face si tu acasa fara sa mai cheltuiesti bani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 01:57

Daca nu ai o mana precisa in ce priveste coloratul unghiilor cu oja, asta poate fi o adevarata provocare.

Si daca vrei sa mai creezi si un model pe care l-ai vazut pe internet, atunci cu siguranta iti va lua cateva zeci de minute bune. Pentru a te scuti de tot acest efort, nu trebuie decat sa ai la indemana niste atat dentara. Cu ajutorul ei poti creea un design extrem de creativ cu care te vei putea mandri. Astfel, aplica baza pe unghie, asteapta s ase usuce si cu o culoare inchisa fa dungile exact ca in video alaturat.

Pentru un efect si mai wow, mai aplica o culoare si apoi la sfarsit dupa ce totul se usuca, da un strat de lac incolor. Efectul este garantat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.