A prezis Nostradamus pandemia coronavirus? Ce scria medicul in urma cu 500 de ani

Author: L.S.
Actualizat: 10 iun 2020, 11:53

Profetia "anul dublu" pare sa descrie pandemia de coronavirus. Dar iata ce a scris Nostradamus in catrenul atat de mediatizat in prezent.

Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit.

Care este profeția „anul dublu” a lui Nostradamus?

Nostradamus a scris în 1551: „V a exista un an jumătate-jumătate (2020) din care va apărea o regină (corona) care va veni de la est (China) și care va răspândi o ciumă (virus) în întunericul nopții, într-o țară cu 7 dealuri (Italia) și va transforma amurgul oamenilor în praf (moarte), pentru a distruge și a strica lumea.

Va fi sfârșitul economiei mondiale așa cum o cunoașteți”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Profetia despre pandemia cu coronavirus, scrisa cu lux de amanunte de un medium, in urma cu 12 ani. Ce ne asteapta

Citeste si: Arsenie Boca, jurnalul cutremurator al sfantului: "Aici sunt cei mai multi copii bolnavi de nervi"