A primit amenintari cu moartea dupa ce a postat asta pe Instagram. Uite ce tine femeia asta in mana! Gestul ei este socant

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:17

Imaginea de mai jos a devenit virala pe internet si a starnit dezbateri aprinse.

Louelle Denor, o feminista convinsa, a aflat ca anumite retele de socializare au inceput sa cenzureze imaginile cu femei aflate la perioada menstruatiei. Pentru a protesta, ea a facut o fotografie in care aparea cu mana stanga manjita de sange.

"Am aflat ca femeile au inceput sa aiba conturile suspendate din cauza ca posteaza imagini cu sange menstrual. Este total gresit ceea ce se intampla! Daca in aceasta poza ar fi fost sange provenit de la o taietura din deget, nu ar fi fost nicio problema", a scris ea in descrierea fotografiei.



Reactiile au fost impartite. Daca unii au lasat mesaje de sustinere, altii i-au adresat amenintari cu moartea. Cum comentati gestul ei? Vedeti imaginea socanta in galeria foto de mai jos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.