A primit mostenire un apartament in care nu mai intrase nimeni de peste 70 de ani. A luat cheile si a mers sa vada ce a mai ramas din el. Cand a deschis usa si a intrat inauntru a ramas blocat: uite cum arata pe interior

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:41

Intamplarea de mai jos a facut inconjurul presei internationale si a uimit o multime de oameni din intreaga lume.

Totul a inceput dupa ce mai multi frati au aflat ca au primit mostenire de la o matusa un apartament aflat intr-o zona buna a Parisului.

Tinerii nu stiau la ce sa se astepte deoarece femeia, pe nume Madame de Florian, parasise in graba locuinta in 1942 si nu se mai intorsese niciodata acolo. Practic, apartamentul nu mai fusese deschis de 74 de ani.

Cand s-au dus acolo impreuna cu un evaluator au incremenit! Locuinta era amenajata cu foarte mult bun gust si era intesata cu mobila si opere de arta de mare valoare.



Astfel, in urma unor multiple licitatii obiectele au fost vandute pentru o suma ce a depasit doua milioane de euro.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.