A primit trei metri cubi de lemne si a capatat pe rochia crosetata sapte pensii! Cum a reactionat bunica Maria cand a vazut darurile ce-i vor face viata mai usoara

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 20:45

Bunica Maria are 93 de ani si este comndamnata sa-si traiasca ultima perioada a vietii in singuratate si infruntand boala.

Povestea ei a impresionat o tara intreaga, iar la o zi de la difuzarea povestii ei, aceasta a fost coplesita de surpriza.
Daca pana acum mamaie Maria isi taia singura lemnele, isi hranea animalele si se descurca asa cum poate, acum aceasta a primit un sprijin de nadejde. Mai exact, cand credea ca va ramane fara lemne pentru foc, aceasta a primit nu mai putin de trei metri cubi, gata taiati.

Mai mult de atat, pe rochia crosetata a primit 2.000 de lei, echivalentul a sapte pensii de-ale ei.

"Mi-ati facut o surpriza mare, mare de tot. Imi vine sa plang. Doamne, am zis ca o inviat tata si mama si bunul Dumnezeu de sus, cand le-am vazut. Am crezut ca a venit baiatul cu lemne. Mare pomana. Sa va ajute bunul Dumnezeu.", a spus bunica Maria, in direct, la WOWbiz.


Mai mult de atat, bunica Maria i-a trimis lui Madalin Ionescu un guleras pentru fiica lui nenascuta, micuta Petra ce urmeaza sa vina pe lume in urmatoarele luni.

Surprizele nu s-au oprit aici, intrucat i-au fost aduse mai multe alimente, intre care portocale si morcovi pentru a-si face placinta pe care o gateste cu drag de fiecare data.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: