A prins un sarpe si l-a pus intr-o sticla plina cu alcool. Uite ce s-a intamplat dupa 3 luni, cand a desfacut dopul. A ajuns in stare grava la spital

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 16:37

O femeie din China a fost la un pas de o moarte tragica dupa ce a incercat sa-si trateze o boala folosind un leac babesc.

Pe numele ei Liu, tanara a vrut sa scape de reumatism si a ales sa apeleze la o metoda traditionala, despre care citise in mai multe carti vechi. Astfel, ea a prins un sarpe si l-a bagat intr-o sticla plina cu alcool, pentru a obtine ceea ce se numeste vin de sarpe.

Dupa 3 luni in care l-a tinut la macerat a deschis sticla pentru a folosi substanta rezultata.

Nu isi inchipuia insa ceea ce urma sa i se intample: sarpele nu murise si, in momentul in care a simtit ca dopul a fost inlaturat, a sarit si a muscat-o de mana.

Liu a ajuns in stare grava la spital insa, din fericire, doctorii au reusit sa extraga la timp veninul, iar acum este in afara oricarui pericol. Acesta nu este singurul caz de acest gen petrecut in regiune; in 2009 un sarpe care a fost conservat timp de 2 luni a muscat un barbat.


Se pare ca serpii pot supravietui in astfel de conditii, atata timp cat recipientul in care sunt introdusi nu este inchis ermetic. Ei reusesc acest lucru prin incetinirea metabolismului si a batailor inimii, intrand astfel intr-o stare de hibernare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.