A prins un sarpe veninos, l-a luat pe gat si si-a facut o poza cu el, pentru a le arata prietenilor cat e de curajos. E cutremurator cum arata acest barbat acum, dupa ce a fost muscat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 10:35

Un barbat din Statele Unite va regreta pentru tot restul vietii momentul in care a decis sa se fotografieze cu un sarpe.

Alex Gomez, in varsta de 36 de ani, era in curte cand a auzit zgomote ciudate din spatele casei. Curios, a vrut sa vada despre ce este vorba, iar cand a ajuns in locul respectiv a descoperit un sarpe cu clopotei, care era foarte agitat.

In loc sa cheme autoritatile competente, barbatul a decis sa ia reptila in jurul gatului si sa se fotografieze cu ea, pentru a le demonstra prietenilor cat de curajos este.



Aceasta a fost insa cea mai mare greseala a lui: sarpele l-a muscat de mana dreapta si a apucat sa injecteze veninul. Barbatului i s-a facut imediat rau si, pentru ca starea lui se inrautatea de la un minut la altul, a chemat salvarea si a fost transportat de urgenta la spital.

A scapat cu viata dar, din nefericire, doza lui de nebunie ar putea avea urmari grave: Alex Gomez risca sa-si piarda mana si sa ramana infirm pe viata.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.