„A profitat de mine” Un fost preot din Gorj este acuzat că a întreținut relații intime cu o minoră de 13 ani şi a lăsat-o însărcinată. Bărbatul neagă orice acuzație

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 aug 2024, 09:01

Copila de 13 ani a rămas însărcinată, după ce ar fi întreținut relații intime cu bărbatul 

Sursa: pexels.com

Acuzații grave într-o localitate din Gorj, unde un fost preot este suspectat de violarea unei copile de 13 ani, care ulterior a rămas și însărcinată. Bărbatul neagă orice acuzație în acest caz.

Cazul extrem de grav a ieșit la iveală de curând. Fostul preot este acuzat că ar fi violat o copilă de 13 ani, pe care a lăsat-o și însărcinată. Mama ei și-a dat seama de acest aspect, după ce fetei nu i-a mai venit menstruația.

Citește și: Profesor de la Colegiul „Sfântul Sava”, reținut pentru viol și agresiune sexuală asupra elevilor săi! Totul s-ar fi întâmplat în timp ce le dădea meditații

Fost preot din Gorj, acuzat de viol

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, nu doar că ar fi abuzat-o sexual, dar ar fi amenințat-o și cu moartea pentru a o reduce la tăcere. Dezvăluirea acestei situații a fost posibilă datorită mamei fetei, care a observat că ceva este în neregulă cu fiica sa. 

Copila i-a povestit mamei sale de calvarul care a început în urmă cu câteva luni, însă teama și amenințările au făcut-o să păstreze tăcerea până acum.

În cele din urmă, copila a găsit curajul să își deschidă sufletul în fața mamei sale, care, îngrozită de cele auzite, a contactat imediat primarul localității.

„Eu am observat că nu îi vine menstruaţia şi i-am zis că: Măi, Dănuţa, nu e bine! I-am spus: Măi, Dănuţa, spune acum mai devreme, că mai târziu nu mai putem face nimic. Şi-a început. Cu frică, cu spaimă, a început să îmi spună: Da, mami, a profitat de mine.

Şi nu a fost prima dată. Zice ca urmărit-o de mult timp. De astă primăvară a urmărit-o. A doua oară i-a lăsat găletuţa şi bicicleta pe la culă, sus, şi acolo cică a profitat de ea", povesteşte mama fetei, conform Observator.

„Minora ar fi întreținut raporturi sexuale cu un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Bolboși și ar fi rămas însărcinată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor", a precizat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Fata este însărcinată în 3 luni şi jumătate

Medicii au confirmat că fata este însărcinată deja în trei luni și jumătate.

„În urma evaluării familiei, s-a constat că nu se impune scoatere acestora din mediul familar. Este confirmată sarcina. Minora este inclusă într-un program de consiliere psihologică", a declarat Lidia Bîrsanu, DGASPC.

Preotul neagă orice acuzație

Bărbatul inculpat nu recunoaște nimic, însă primarul e convins de faptele sale oribile, mai ales că deja „știe tot satul”. 

„Eu? Nu ştiu absolut nimic. Nici vorbă! Nu ştiu absolut nimic despre ce vorbiţi” spune preotul. 

„El o neagă, dar vă daţi seama că s-a confirmat de medicina legală, ştie fata, ştie mama, ştiu şi vecinii, ştie tot satul", adaugă Sorin Bucurescu, primar.

În prezent, el activează ca dascăl la o altă biserică. Deși poliția investighează cazul, surse din cadrul anchetei au declarat că, momentan, nu există suficiente probe concrete pentru a-l pune sub acuzare pe bărbat.

Conform legislației în vigoare din România, orice act sexual cu un minor sub 16 ani este automat calificat drept viol dacă diferența de vârstă dintre victimă și agresor este mai mare de cinci ani. 

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.