A promis ca va fi nunta secolului pentru fata ei si s-a tinut de cuvint. Sultana ii face petrecere imparateasca nepoatei sale

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:02

Cei mai de seama lautari, mult aur si pietre pretioase, la cea mai valoroasa nunta, din familia reginei magiei albe.

Odata se marita nepoata Mariei Campina si un asa eveniment trebuie notat in calendar. Mirii si-au facut intrarea asa cum numai la palate s-a mai pomenit.

Mireasa straluceste la propriu, imbracata intr-o rochie batuta toata in cristale si cu un corset superb!
Accesorizata cu inele, bratari dar si o coroana- toate batute in cristale, Selena este printesa petrecerii. Iar muzica s-a pornit numaidecat.

Si nici nu i-a fost usor printesei sa o poarte pentru ca frumoasa tinuta  are o greutate considerabila.

Dar ce mai conteaza cand petrecerea se anunta nunta secolului? Dar si printul ei este ales pe spranceana si la fel de galant!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Supranumita „regina magiei albe”, Maria Campina si-a pus coroana  facuta din aur de 24 de karte, simbol care o reprezinta.


Si-a scos  cele mai bune haine si bijuterii, aduse de peste mari si tari ca odata in viata se marita nepoata ei, Selena si a dansat alaturi de miri.

De la un asa eveniment  pot lipsi cei mai renumiti lautari ai momentului: Adi Minune, Nicolae Guta, Sorinel Pustiu si Florin Salam. Se anunta o petrecere de trei zile si trei nopti, iar darurile vor fi pe masura evenimentului.