„A pus frână şi s-a răsturnat în şanţ”. Un bărbat din Mureș și-a pierdut viața într-un accident de mașină

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 aug 2023, 09:30

Un bărbat din Mureș și-a pierdut viața într-un accident de mașină

Sursa: Unsplash

Un drum din localitatea Ilieni, judeţul Mureş a fost cadrul unei tragedii neimaginabile în după-amiaza zilei de 11 august 2023.

Un accident a avut loc în după-amiaza zilei de 11 august 2023, în localitatea Ilieni, judeţul Mureş. Din acest incident un bărbat de 66 de ani și-a pierdut viața și alte trei persoane au fost rănite.

Citește și: Descoperire macabră în Anglia! O fetiţă de 10 ani a fost găsită fără viață în casă. Care este cauza decesului

Un bărbat din Mureș și-a pierdut viața într-un accident de mașină

Două mașini s-au ciocnit puternic în după-amiaza zilei de 11 august 2023, pe un drum din localitatea Ilieni, judeţul Mureş. Bărbatul de 66 de ani ce se afla într-unul din vehiculele implicate în accident s-a stins din viață, iar alte trei persoane au fost rănite uşor. Incidentul a fost produs de o ciocnire puternică, după ce bărbatul de 66 de ani ar fi intrat într-o depășire periculoasă, ce i-a adus sfârșitul.

Impactul a fost unul atât de violent încât unul dintre autoturisme a ieşit de pe carosabil şi s-a încolăcit în jurul unui copac aflat pe marginea șoselei. Tragedia a avut loc la doar 15 kilometri de locuința băratului ce s-a stins din viață, iar martorii spun că acesta a intrat într-o depășire, fără să realizeze că în fața acestuia, un alt autovehicul executa aceeași manevră.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mașina în care se afla bărbatul de 66 de ani s-a rotogolit de mai multe ori, urmând să se oprească într-un copac aflat pe marginea drumului. „ Am înţeles că a intrat în depăşire, venea din faţă, s-a speriat, a pus frână şi s-a răsturnat în şanţ.”, a declarat un martor, potrivit observatornews.ro. După acest incident, circulaţia în zonă a fost blocată zeci de minute, urmând ca autoritățile să deschidă un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Citește și: Cutremur puternic în Turcia. Oamenii au sărit speriați de la balcoane: „Fie ca Dumnezeu să ne protejeze țara de tot felul de dezastre”

În celălalt autoturism se aflau trei persoane

În celălalt autovehicul ce a fost implicat în accidentul mortal se aflau trei persoane, șoferul fiind din Ungaria, iar acesta a spus că a simțit impactul primit în spate, după care a văzut apoi cum vehiculul care l-a izbit se rostogolește și se lovește de copacul de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât a fost necesară intervenția echipajului de la descarcerare pentru a-l scoate din autoturism pe bărbatul din Mureș.

”În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme și patru persoane, în urma coliziunii una dintre acestea fiind încarcerată și care prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarată decedată de medicul prezent la fața locului. Celelalte trei persoane implicate au fost evaluate medical și nu necesită îngrijiri – cod verde medical”, a informat sg. maj. Georgiana Oltean, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, relatează zi-de-zi.ro

Citește și: O grupare infracțională a fost reținută de polițiștii din Mureș! Ce metodă foloseau suspecții ca să jefuiască oamenii