A pus niste FARD de OBRAZ intr-o punga si a sigilat-o: Ceea ce a facut in CONTINUARE este GENIAL!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 04:50

Nu mai arunca fardul de obraz atunci cand se desprinde de pe recipient. Dupa ce vei vedea acest clip, cu siguranta, vei arunca mai putini bani pe acest produs cosmetic!

Ai scapat pudriera pe jos si s-a imprastiat tot praful destinat infrumusetarii tenului tau? Sau ai spart recipientul? Nimic mai simplu, nu mai arunca bani pe o alta pudriera. Iata ce poti face.

Daca pudra s-a desprins in bucatele de pe recipient, incearca sa o colectezi pe toata si pune-o intr-o punga de plastic. Apoi, ia tot praful de pe recipient ca acesta sa fie curat, apoi piseaza-l cu o lingurita, ca el sa se omogenizeze si lasa-l in punga.

Dupa ce ai facut asta, toata praful inapoi in pudriera si amesteca cu putin alcool pana se face o pasta compacta. Urmareste VIDEO in continuarea si vezi cum poti avea o pudra ca noua! Urmareste pasii si incearca si tu acasa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.