A pus o banda adeziva pe blitul telefonul mobil si a colorat-o. Ce-a vazut in prima fotografie l-a ingrozit. E DEZGUSTATOR!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 sep 2020, 23:25

Trucul urmator functioneaza cu orice telefon mobil care are un blit.

Daca vreti sa stiti cat de curata e toaleta sau daca exista urme de fluide corporale intr-o camera, nu aveti nevoie de gadgeturi sofisticate. Cu doua carioci si putina banda adeziva transparenta te vei simti ca un detectiv din CSI.

Ai nevoie de doua carioci, una albastra si alta violet. Acopera blitul cu o bucata de banda adeziva, apoi coloreaza-o cu albastru. Pune din nou o bucata de banda adeziva, pe care o vei colora in albastru.

La final, pune o alta bucata de banda adeziva pe care o vei colora cu carioca violet.

Unealta de detectiv e gata! Stinge lumina in baie si fotografiaza, de exemplu,  vasul WC-ului, folosind blitul. Vei observa pete unde lumina e mai intensa, acolo vasul este, de fapt, murdar.

Explicatia? Lichidele corporale sunt fluorescente, adica absorb radiatia ultravioleta si o emit sub forma de radiatie luminoasa vizibila.
FUnctioneaza pentru transpiratie, sperma, saliva sau urina.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.