A pus o cana alba de cafea intr-o caserola cu un lichid: Cand a scos-o afara, e dincolo de REALITATE ce s-a intamplat cu recipientul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:23

Cand a luat o cana alba de cafea si a introdus-o intr-un recipient, nu prea te-ai fi gandit ce ar putea iesi!

Insa, cand vei vedea rezultatul final, vei fi cu adevarat impresionat! Femeia a reusit printr-o metoda destul de simpla sa isi personalizeze cana de cafea.

Oricum, cheltuim foarte mult pe cafea, asa ca o cana cu un design atragator poate fi inca o bataie de cap din punct de vedere financiar. Ea s-a gandit cum sa economiseasca ceva banuti, dar sa aiba si un recipient de cafea din care sa bea cu placere in fiecare dimineata.



Potrivit site-ului Consumerist.com, americanii cheltuiesc in jur de 1 100 de dolari pe cafea, in fiecare an. Nu este totusi cine stie ce, insa daca nu prea ai bani, aceasta suma economisita conteaza.  Urmareste VIDEO si vezi cum a reusit o femeie sa isi personalizez cana de cafea in cateva minute, fara prea mare bataie de cap!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: