A pus o doza de bere pe plita aragazului, apoi a pus popcorn inauntru. Ce a iesit te VA UIMI

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:25

Va plac floricelele de porumb? Daca sunteti departe de casa si nu aveti o tigaie... folosit o doza de bere goala.

Trucul a fost postat pe YouTube de utilizatorul Crazy Russian Hacker, expertul in supravietuire care curata cartofi cu peria de WC si care poate curata un ou cu o singura mana. Ultimul sau truc necesita taierea unei doze de bere cu un cutit, asa ca nu consumati prea multe doze inainte de a trece la fapte.

Luati o doza goala, taiati aproximativ 2 centimetri din peretele lateral si indoiti tabla la 45 de grade, avand grija sa lasati capacul superior intact.

Puneti putin ulei pe fundul dozei, apoi pozitionati-o pe flacara aragazului si puneti cateva boabe de porumb in interior. Gata, masinaria este in stare de functionare. In cateva secunde, boabele vor sari prin orificiul creat.

Iata instructiunile video:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.